torsdag 18 augusti 2011

Minialbum

Fick hem den nya inspirationstidningen Inzpira tisdags och när jag tittade igenom den så fastnade jag på sidan 42 där de hade en beskrivning på ett minialbum som verkade så läcker. Visserligen hade jag önskat att de hade mer foton ihop med beskrivningen om hur man gör etc, men efter mkt klurande och stirrande på bilderna samt stegvist utförande så lyckades jag få ihop mitt album.

Jag kluddade med distresser, rev kanterna på de mönstrade papprena och snörade ihop boksidorna - fast inte riktigt så som beskrivningen, jag gjorde en liten egen variant.
Och när allt var ihop limmat etc... funderade jag på vad jag skulle ha den till... Hade kanske varit bra att göra innan hihi. Men efter en timme ungefär så kom jag på att jag skulle ta foton på min make och sätta in i albumet. Han fyller år till veckan och jag brukar inte veta vad jag ska ge honom då han inte verkar önska sig något... ialla fall inte till sin födelsedag el till jul... superkul! Men nu har jag något att ge honom, eller snarare, han har redan fått den. Jag var inte riktigt klar innan han kom hem.

Så här blev mitt minialbum :D

FramsidanPärm och första boksidan :D

Jag har använt mig av de nya Primapapprena som bara är såååå löööövly :D Du hittar dem och en massa andra mumsiga scrapsaker inne hos Scrapdraken :D


/Tootsie

Inga kommentarer: